DESPRE NOI

Noi suntem SC RECSAL SRL, una din primele firme de colectare si reciclare din Romania, infiintata in anul 1991. Cu o experienta de peste 30 de ani in acest domeniu, consideram ca suntem un partener profesionist si serios fata de colaboratorii nostri, aceste caracteristici fiind garantate de un larg portofoliu de clienti importanti pe care i-am avut de-a lungul existentei noastre.

 

In prezent firma noastra are ca obiecte de activitate colectarea si reciclarea materialelor feroase si neferoase, plastic, hartie si carton, sticla, deee-uri, programul rabla si dezmembrari auto. Daca doriti sa aflati mai multe despre noi, ne puteti gasi pe str. Garii, 905900, oras Ovidiu, jud. Constanta, la numarul de telefon 0241 253 111 sau pe adresa de e-mail office@recsal.ro

 

Vino alaturi de noi sa reciclam impreuna pentru viitor !

 

Mai jos gasiti o lista cu cativa dintre partenerii importanti cu care am colaborat si colaboram cu succes in continuare:

 

 

✅ RECSAL ofera si serviciul PROGRAMUL RABLA

 

 

Daca ai de gand sa accesezi Programul Rabla si esti in cautarea unui centru de colectare si casare vehicule vechi, noi, cei de la RECSAL, iti stam la dispozitie. Suntem un centru autorizat pentru casare masini, astfel ca poti apela cu incredere la serviciile noastre. Tu trebuie doar sa vii cu masina la centrul nostru, iar de restul ne ocupam noi. La final, vei obtine din partea noastra un certificat de distrugere a autovehiculului vechi. Dupa acest pas, urmeaza ca tu sa radiezi masina din evidenta circulatiei.

Dupa ce ai parcurs tot acest proces, trebuie sa te prezinti la dealer-ul de unde vei achizitiona noua masina si sa depui toate actele solicitate.

 

 

✅ Garantam preturi avantajoase, trebuie doar sa ne contactezi pentru a primi o oferta de pret !

 

 

 
DETALII DE CONTACT

Adresa: str. Garii, 905900, oras Ovidiu, jud. Constanta

Telefon: 0241 253 111

E-mail: office@recsal.ro

SERVICIILE NOASTRE

 

Colectam material feros si neferos
Programul RABLA
Colectam si reciclam hartie si carton
Colectam si reciclam plastic
Colectam DEEE-uri
Colectam si reciclam sticla
Dezmembrari auto

LINK-URI UTILE

 
Politica cookies
Politica de confidentialitate
ANPC
Despre noi
Contact

DETALII DE IDENTIFICARE FISCALA
  
SC RECSAL SRL

CUI: 1904533

J13/1641/1991
 

EMAIL: OFFICE@RECSAL.RO      TELEFON: 0241 253 111